U današnje vrijeme, nalazimo se u digitalnom pejzažu u kojem je nemoguće shvatiti život bez platformi društvenih medija i mobilnih uređaja. Koncept privatnosti je uvelike smanjen i sada je široko prihvaćen, a ipak je ključno prepoznati neophodnost granica u svim aspektima života. U moderno doba, termin “influencer” je dobio značajnu važnost.

 

 

U suštini, influencer je pojedinac, obično mlađe dobi, koji zarađuje za život putem društvenih medija oglašavanjem određenih proizvoda ili angažovanjem u marketinškim aktivnostima. U prethodnim vremenima značaj društvenih medija nije bio toliko izražen kao danas. To se može pripisati ogromnoj ekspanziji društvenih mreža kako na nacionalnom, tako i na globalnom nivou. Nedavne studije su pokazale da influenseri imaju veliku moć nad mlađim generacijama. Popularnost onih koji koriste internet platforme za promociju svojih mišljenja, ne samo o proizvodima, već io društvenim i političkim temama, raste. Danas vam predstavljamo priču o poznatoj fitnes trenerici i influenseri, Sari Stevenson, koja je odlučila da sa javnošću podeli duboko lični trenutak: snimak sopstvenog porođaja – zaista neuobičajena pojava.

 

 

U početku je namjeravala iskoristiti priliku da novopečenim majkama pokaže stvarnost s čim će se susresti tokom svog putovanja. Međutim, nije očekivala da će njen video postati internet senzacija i prikupiti preko devet miliona pregleda. Nakon uspjeha videa, Sarin YouTube kanal je stekao značajne sljedbenike, a poruke ohrabrenja i uvažavanja nastavljaju da pristižu do danas. Prema Sarah, ovo je vlog koji je oduvijek željela kreirati , pa je tako iskoristila svoju tadašnju situaciju što očekuje bebu , pa je odlučila zajedno sa svojim partnerom da snimi video i pokaže kroz šta to većina žena prolazi tokom porođaja.

 

 

Preporučeno