Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi. Njih dvoje su u bračnoj zajednici preko 15 posljednjih godina, ali se još uvijek nisu ostvarili kao roditelji. 

Veliku pažnju trenutno privlači Ivan Bosiljčić, koji je hvaljen za ulogu u filmu “Jorgovani” u kojem se ponovno ujedinjuje sa Slobodom Mićalović. Obožavatelji su oduševljeni šansom da još jednom svjedoče voljenom paru na ekranu, a otkriveno je da se priča filma u potpunosti razlikuje od romantične serije “Ranjeni orao”.

Bosiljčić je ponovno zarobio srca ženske publike, o čemu svjedoče pretežno pozitivni odazivi gledatelja. Tijekom karijere žene je posebno intrigirao njegov privatni život, a poznato je da je već duže vrijeme u sretnom braku s poznatom pjevačicom Jelenom Tomašević. Međutim, postoji manje poznato poglavlje u njegovoj romantičnoj povijesti, a koje uključuje strastvenu ljubavnu aferu s talentiranom balerinom. Prije veze s Jelenom, Bosiljčić i balerina bili su zaljubljeni godinu dana prije nego što su se konačno razišli.

Jelena je još 2009. godine dobila pjesmu Sergeja Ćetkovića “Da mi je da mi vrati moj dar”, ali je u početku oklijevala da je prihvati. Izrazila je: “Ne želim ga moliti da se vrati i bude siromašan.” Međutim, sudbina je za nju imala drugačije planove. Bosiljčić je u to vrijeme bio najtraženiji muškarac zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji “Ranjeni orao”. Žene su bile očarane njime i u velikom su broju hrlile u Kazalište na Terazijama kako bi pratile njegove nastupe, a mnoge su se nadale da će upoznati talentiranog glumca.

Nakon prekida s Jelenom, Ivan je krenuo na novo romantično putovanje s talentiranom balerinom Lidijom Novaković. Putevi su im se ukrstili tijekom produkcije mjuzikla Cigani lete u nebo u kojem je Bosiljčić imao glavnu ulogu, a Lidija članica baletnog ansambla. Lidijina zanosna ljepota otvorila joj je vrata u svijetu modelinga, uz baletne obveze u Pozorištu na Terazijama. Podrijetlom iz Pančeva, Lidija je tamo završila osnovno baletno obrazovanje prije nego što se nastavila usavršavati u Beogradu. Unatoč prvotnoj vezi, Ivanova i Lidijina veza bila je kratkog vijeka, a on je na kraju obnovio romansu s Jelenom Tomašević. U to vrijeme nastala je pjesma “Da mi je da mi se vrata”. Par se vjenčao 2011. godine, a njihova ljubavna priča blagoslovljena je dolaskom kćeri Nine.

Preporučeno