Tijekom 32. mise zadušnice za pjevača Tomu Zdravkovića, na Centralnom groblju poklonila se njegova udovica Gordana Zdravković. Tugujući, izrazila je i tugu za Banetom Obradovićem. Gordana je tvrdila da ju je dotični ne samo potkradao, nego i prevario na sve moguće strane. Osim toga, uzeli su i sve vezano za Tomu, kako je izjavila Tomova udovica. Također je priznala da je bila njena krivnja što nije pročitala ugovor prije nego što ga je potpisala za film. Ona smatra da je Bane Obradović radio sve u svoju korist, a vjerojatno je sve bilo isplanirano jer nije htio potpisati. Iako im je vjerovala, sada shvaća da je njezino povjerenje bilo neopravdano. Čak je o tome razgovarala i s Bjelogrlićem, no on joj nije mogao pomoći. Kao rezultat toga, platila je dotičnoj osobi. Gordana je u dogovoru s odvjetnikom odlučila zabraniti emitiranje serije.

Otkrila je i da je prošle godine samo od Tomovih pjesama dobila 100 dinara od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je napomenula i da je svi izbjegavaju, pa tako i Aco Pejović. Njen sin je nakon filma morao da ugasi Facebook nalog jer su svi tražili novac, a nisu dobili ni dinara. Prema Zdravkovićevim riječima, Obradović je bio šarlatan. Unatoč naznakama da će doći, Žaklina, njegova kći, nije se pojavila na komemoraciji. Napominjemo da je Toma Zdravković, legendarni pjevač, imao još dva brata, Novicu i Aleksandra, koji su se bavili glazbenom karijerom. O postojanju njihovog četvrtog brata Ivana doznalo se tek nakon njegove smrti 2021. Živio je u Pančevu i radio kao jugoslavenski carinik, ali nikada nije bio javna osoba. Aleksandar, najstariji od braće, također je živio privatni život u Negotinu, radeći u tvornici.

Iako je imao glazbenog talenta, nije se bavio karijerom kao njegova braća i sestra Toma i Novica. Aca, najstariji brat, bio je draga i druželjubiva osoba, poput Tome, iako su se osobnosti bitno razlikovale. Toma je u sebi nosio određenu dozu tuge, dok je Aca uvijek bio nasmejan i jedva čekao da ispriča priču. Aca je bio univerzalni obožavatelj onih koji su svraćali u ovdašnje kafane, a nama je bila česta pojava da u jednoj večeri obiđemo sve negotinske kafane pre nego što odemo u 24-satnu kafanu na autobuskoj stanici. No, kako je vrijeme odmicalo, Acin život se zakomplicirao zbog obiteljskih problema. Njegov sin bio je izvor poteškoća, upuštajući se u niz nedopuštenih radnji zbog kojih je na kraju završio u popravnom domu, a zatim u zatvoru u Valjevu.

Iako su pravni problemi Acinog sina bili nevjerojatno teški, Aca je o njima odlučio ne razgovarati s drugima, radije ih je držao u tajnosti kako ga se ne bi vidjelo u negativnom svjetlu. Aca se na kraju razbolio i preminuo, a Dragoslav, prijatelj braće Zdravković koji je tada govorio za medije, primijetio je da se Aca nije borio samo sa vlastitom bolešću, već je i duboko pogođen sinovljevim ponašanjem.

Preporučeno