Nakon što se vjenčala s Danijelom Nedeljković, pjevačica Ana Sević našla se u mirnoj luci koja kao da je kao iz knjige priča. Kao majka troje djece, u potpunosti se posvetila svom obiteljskom životu i osmislila je idilično utočište, vodeći računa o svakom detalju u tom procesu. Sada živi u raskošnom stanu na Vračaru sa suprugom, njihovo dvoje djece i kćerkom iz prethodnog braka sa Darkom Lazićem. Ana je prioritet dala stvaranju okruženja prilagođenog djeci i ručno je birala svaki komad namještaja kako bi osigurala besprijekorno pristajanje. Rezultat je skup soba koje su udobne i elegantno uređene. U središtu dnevnog boravka nalazi se prostrana crna kožna sofa, s modernim slikama koje krase zidove. U cijelom stanu vladaju svijetli tonovi. I, nevjerojatno, Ana ima bazen u srcu svog doma!

Aninu želju za kućnim toplicama ispunio je Danijel, koji je i prije rođenja djeteta počeo raditi na luksuznom stanu na Vračaru. Kako bi sve bilo spremno do Aninog otpusta iz bolnice, Danijel je u projekt potrošio gotovo 50.000 eura. Ana je na svom Instagram storyju podijelila djeliće izgradnje bazena prije njegovog završetka. Sada ona i njezina djeca mogu uživati ​​u privatnosti svojih doma, što je posebno važno jer je Simeon još mali. Kako kaže izvor blizak pjevačici, Ana posebno voli njenu raskošnu zlatnu garderobu. Njen besprijekoran stil inspirisao je mnoge pratioce, a to dokazuje i njeno gostovanje u “Zvezdama Granda”, gdje su gledaoci mogli da cijene ljepotu i udobnost užičkog doma Ane Sević.

U tom razdoblju bilo je uobičajeno da se promatrači upoznaju s roditeljima onih koji su uključeni u određene aktivnosti. To im je također pružilo priliku da bace pogled na svoje stambene prostorije. Unatoč tome, zadivljujuće Anino prebivalište bilo je izvor pozitivne energije koja je privlačila malo pažnje prema vrsti kreveta koji dijele ona i njezini roditelji, ili ukrasima koji su visili na zidovima. Pažljivi promatrači možda su primijetili skroman način života obitelji Sević, no bilo je jasno da žive udobno i zadovoljno.

Nakon što je prošlo nekoliko godina od natjecanja, Ana se preselila u Beograd i udala za kolegu Darka Lazića. Zajedno su stekli luksuznu nekretninu u Skojevskom naselju. Ana se nakon razvoda udala za biznismena Danijela Nedeljkovića, koji se pobrinuo da pjevačica bude kraljica njegovog doma na Vračaru, koji ima i bazen. Pop umjetnica danas živi okružena mramorom, svilom i baršunom, luksuzom o kojem je u mladosti mogla samo maštati. Iako na mrežama nema nijedne snimke njezinog skromnog boravka u mladosti u roditeljskom domu za vrijeme natjecanja, jedna ukradena slika oduševila je njezinu publiku.

Preporučeno