Cher je popularna američka pjevačica, čija uspješna muzička karijera traje već posljednjih 50 godina. Međutim, nikada nije imala sreće u ljubavi, ali je zato bila jako uspješna po pitanju profesionalne karijere. Tijekom nedavnog pojavljivanja u Good Morning Britain, Cher, kultna izvođačica koja sada ima 77 godina, podijelila je tajne svog bezvremenskog duha i stila. Njezini savjeti nisu isključivo za one koji su bogati i slavni, već su to mudrosti koje svatko može koristiti kako bi sačuvao svoju mladenačku energiju. Cher priznaje da je pomisao da će napuniti 80 zastrašujuća, jer se čini da se približava brže nego što bi željela. Ipak, ostaje odlučna u svojoj predanosti svom prepoznatljivom stilu, navodeći kako nema namjeru napustiti svoje voljene traperice i dugu kosu u skorije vrijeme.

Prema vlastitim riječima, nastavit će raditi stvari zbog kojih se osjeća mladom. U razgovoru s prijateljicom Polet, Cher se sjeća da su razgovarale o tome kada će se morati prilagoditi društvenim očekivanjima od žena, poput šišanja i odbacivanja traperica. No, ostvarenje tog očekivanja još im nije nastupilo. Cher zasluge za svoju vječnu mladolikost pripisuje iznimnim genima svoje obitelji, točnije svojoj majci Georgiji koja je doživjela 96 godina. Vjeruje da osjećaj mladosti iznutra doprinosi očuvanju mladolikog izgleda. Cher prihvaća sebe bez pokušaja prilagođavanja društvenim očekivanjima, prateći aktualne trendove i okružena je prijateljima svih dobi. Uz svoj način razmišljanja i životni stil, Cher svoju mladenačku snagu održava i strogim fitness režimom koji uključuje vježbanje joge.

Možda će biti iznenađenje da ona ne bježi od povremenog uživanja u slatkom, osobito kada je u pitanju sladoled. Zapravo, njezina strast prema ovoj smrznutoj poslastici dovela ju je do osnivanja vlastite tvrtke Cherlato. Okusi koje nudi Cherlato svjedočanstvo su odvažnog duha brenda, s nekonvencionalnim izborima poput avokada i hrskavih krušnih mrvica uz bezvremenske klasike poput čokolade. Sherin jedinstveni stil i samopouzdano držanje svjedočanstvo su ideje da su godine doista samo broj i da je prihvaćanje vlastite individualnosti krajnja tajna mladenačkog duha koji odolijeva testu vremena.

Preporučeno