Rezidencija državne sekretarke Milene Popović na beogradskom Banovom brdu doživela je požar koji se iz spavaće sobe proširio na ostale delove stana. Uzrok požara još nije utvrđen. U trenutku incidenta, Milena i njeno dete bili su udaljeni iz stana, otputovali su u Novi Sad.

 

 

Milena, koja živi sa sinom,čiji je otac Oliver Ivanović, ključna ličnost Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“. Nažalost, Oliver je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici. Počinioci ovog gnusnog zločina pucali su mu pet puta u grudi, što je dovelo do njegove prerane smrti dok je bio u bolnici. Vredi napomenuti da je Oliver ranije boravio u stanu koji se nalazi u Kosovskoj Mitrovici. Nedavno je vođen spor oko vlasništva nad stanom, koji su pokrenula Oliverova deca iz prethodnog braka, koja su iskazala interesovanje za imovinu i mogućnost da je Milena izgubi. Nakon požara koji je izbio u njenom stanu na Banovom brdu, Milena Popović je objavila saopštenje u kome se zahvalila što ona i njeno dete nisu bili prisutni prilikom incidenta. Ovaj događaj je ostavio da se osjeća emocionalno iscrpljeno.

 

 

 

Milena je u Novom Sadu doživela još jednu nesreću. Po povratku u stan, bila je shrvana kada je otkrila da je u požaru sve uništeno. Uzrok požara za nju ostaje misterija. Milena se suočila sa još većim izazovom kada je otkrila da niko od njenih komšija nije kontaktirao vatrogasce niti ih obavestio o incidentu. Prirodno, Milena je bila duboko potresena i izrazila svoju frustraciju što je ostala potpuno sama u ovako opasnoj situaciji. Vlasti su navele da će pokrenuti istragu kako bi se utvrdio osnovni uzrok požara, koji je trenutno nejasan. Nažalost, posljedice požara bile su katastrofalne i rezultirale su potpunim uništenjem. Neizvjesno je kakav će biti ishod istrage i da li je požar podmetnut slučajno ili namjerno.

 

 

Preporučeno