Zvanično je je počela nova sezona najgedanijeg muzičkog takmičenja u regionu , “Zvezde Granda”, a prije nekoliko dana je snimljena i prva emisija. Sve sudije, uključujući i osnivača emisije Sašu Popovića, prisustvovali su očekivano. Tipično raspoloženi Popović je stigao sa uobičajenim osmehom.

 

 

Međutim, većina ostalih sudija je bila loše raspoložena. Marija Šerifović je izrazila i svoje uzbuđenje i frustraciju, rekavši: “Trenutno radim na albumu koji će uskoro biti objavljen. Besna sam što se mediji toliko fokusiraju na nebitne ličnosti poput flešera i repera. Iako me ne zanimaju novi izvođači, vjerujem da ima mjesta za sve pod suncem.” U međuvremenu, Ceca Ražnatović delovala je iscrpljeno, koja je do kasno uveče nastupala na žurci za srpske košarkaše. Ana Bekuta je bila prisutna na proslavi, ali ne i na košarkaškoj. Naprotiv, prisustvovala je skupu koji su Biljana i Aco Pejović organizovali u znak sjećanja na prelazak njihove kćerke Ive u punoljetstvo. “Zvezde Granda” je srpsko rijaliti muzičko takmičenje koje se emituje na televiziji Pink od 2004. godine. Od 2014. počelo je da se emituje na televiziji Prva, a nedavno se vratilo na TV Pink 2022.

 

 

Emisija je tokom godina imala nekoliko voditelja. Aktuelni voditelji su Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji su naslijedili Enu Popov i Marka Miljkovića, a potom i Ana Sević i Milan Mitrović. Stručno sudijsko veće za “Zvezdu Granda” čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković. Producentski žiri čine Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Saša Popović. Takmičenje se ne emituje samo u Srbiji već iu Bosni i Hercegovini na televiziji Nova BH.

 

 

Preporučeno