Saša Matić je poznati srpski pevač i tekstopisac,koji je ostvario zavidnu karijeru a prvenstveno je poznat po svojim emotivnim baladama i širokom vokalnom opsegu. On neprimjetno spaja elemente narodne i pop muzike kako bi stvorio svoj poseban zvuk. Neki od njegovih najznačajnijih hitova su “The King of Lost Things”, “A Hundred Players” i “Let’s Go Angel”.

 

 

Saša Matić je već nekoliko godina istaknuta ličnost na srpskoj muzičkoj sceni i stekao je brojne sledbenike širom regiona Balkana. Saša Matić nije poznat samo po svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri, već i po svom aktivnom prisustvu na raznim društvenim mrežama gde se druži sa fanovima i deli uvide iz svog ličnog i profesionalnog života. Nedavno su Biljana i Aco Pejović organizovali veliko slavlje povodom punoletstva svoje ćerke Ive, a prisustvovalo je nekoliko poznatih ličnosti iz estrade. Jedan od najbližih kolega Ace Pejovića, Saša Matić, prisustvovao je događaju sa suprugom Anđelijom i ćerkom Tarom. Uprkos iščekivanju da će sva pažnja biti na slavnom muzičaru, u centru pažnje je bila njegova mlađa ćerka. Ljudi su bili iznenađeni kada su posle dugo vremena videli Sašinu devojčicu i bili su zaprepašćeni kada su videli koliko je porasla. U prethodnim razgovorima vezanim za njegove kćerke, fokus je prvenstveno bio na njihovoj inteligenciji i odgoju.

 

 

Međutim, u nedavnoj raspravi pomenuta je i zanosna Tarina lepota. Saša je ispričao trenutak iz prošle godine kada su njegove ćerke bile na jednom od njegovih koncerata, uključujući i mlađu koja je tražila da prisustvuje. Saša ju je obavestio da je dobrodošla da dođe ako smatra da je shodno. Međutim, izrazio je zabrinutost zbog kasnog termina koncerta, koji je završen u 2:30 ujutro, s obzirom da je njegova kćerka imala samo 15 godina. Uprkos rezervi, nije provjerio kada su stigli kući, jer su mu majka i supruga Angelija strašne. figure u domaćinstvu.

 

 

Preporučeno