I z apočetak nove radne nedelje svakako da čemo malo da pišemo o zvezdama, i šta one pojedinim znakovima donose u nastavku ovoga meseca. naime, navikli smo da je na kraju svakoga meseca, ili kalendarske godine astrolozi izbacuju nove horoskope, ali danas imamo jedan vandredni horoskop, i to za znakove koji bi se mogli do 19 novembra itekako opariti.

Da se ne lažemo, svakako da je novac jako bitan danas, i to u doba najveće krize ne samo na ovim prostorima, nego i u celom svetu u poslednjih 10 godina. Sve je naravno krenulo od marta meseca i velikog rata u Ukrajini koji traje i dan danas, a koji je doneo toliko veliki rast cena, da to jednostavno nije više normalno. Svi oni koji imaju porodice sa decom, jako je teško da se sastavi kraj sa krajem, a ako na to imate i kredit, vašim problemima definitivno kraja nema.

Kao što smo i rekli u uvodu samoga članka, danas govorimo o 4 znaka zodijaka, koji bi jako lako mogli da uplove u solidne novčane pluseve. Krećemo od ovna, kojem Merkur ulazi u strelac, i čija bi se finansijska situacija, itekako mogla popraviti u narednih par dana. Ovo je inače sjajan period za igre na sreću za vas.

Sledeći znak jeste škorpija, kojem retrogradni jupiter donosi također solidan novčani plus, a mogli bi itekako da profitiraju na polju posla. Strelac je sledeći horoskopski znak, kojem također venera ulazi u znak, a novi poslovni projekti itekako bi mogli da im se isplate. I na kraju zaključujemo današnju priču sa bikom, kojem venera ulazi u strelca, i koji bi u narednom periodu mogao da dobije značajan priliv sredstava od nekog tajnog nasledstva.

Preporučeno