Kao što i sami možete da vidite, u nastavku našeg današnjega članka govorimo o bivšem vereniku Jelene Golubović. Naime, ona se sa Čupom Kalačem spetljala još nekaada davno dok je bila u rijaliti programu Farma. Inače, jako dugo su bili u vezi, a nakon što su prekinuli po svemu sudeći na jako loš način, Jelena kada god da ga spoemene u javnosti i medijima, to je i više nego u negativnom kontekstu i značenju.

Muzičar, posle učešća u „Parovima“ i veze sa Jelenom Golubović, povukao se iz domaće javnosti, i o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna. Danas se ponovo oženio, ima još dvoje dece te živi u Švedskom Geteborgu. Ono što je i više nego sigurno za njega je to, da ima 700 evra socijalne pomoći, a da ima firmu od 20 kamiona, to je totalna neistina.

Ono što je bitno napomenuti za Jelenu je to, da živi na relaciji Kijev-beograd, te da je jaako vezana za ovu zemlju. Kako je krenuo rat, pozvala je sve svoje prijatelje iz ove zemlje, da slobodno dođu kod nje, pa makar ona spavala i na podu:”Za ovo vreme stvorila sam i veliku kuću na Avali, a nakon režije za koju me on školovao, nastavila sam da se usavršavam i nedavno sam postala i medijator. Medijacija je divan, human posao čiji je cilj da miri ljude. Ruka-ruci! Ono što je divno u ovom mom novom poslu je upravo to što je sve dobrovoljno i poverljivo, a zasniva se na ravnopravnosti i nepristrasnosti i ekonomičnosti.

Sve ovo ne bih toliko zavolela da nije mog Profe iz čijeg udžbenika čak i konkurenti uče. U svakom slučaju, ja i ništa da ne uradim više, posle sedam predstava i više pobeda i tolikih škola i diploma koje sam pošteno i krvavo unovčila i ništa da ne uradim više, ja sam uspela”, izjavila je nedavno Jelena.

Preporučeno