Svakako da je u poslednjih dve godine, jedina stvar koja se dešavala Miroslavu iliću ništa lep o nije bilo, nego je više vremena proveo na beogradskom sudu, nego što je bio na bini Treba biti iskren pa priznati i reći, da je i korona virus njega odaaljio od mikrofona, ali ne kraju krajeva u duelu sa bivšom devojkom Mirjanom Antolić, morao da priznaa sina Devona, koji od rođenja živi u Americi.

Podsećamo nekoliko puta su izlazili na ročišta, a kada je sudija saa suda video daa ženaa ima jako puno dokaza, u vidu slika i pisama kada je bila sa Miroslavom, u njenu korist je svedočila čak i lepa brena, oni su ga primorali da da i DNK test. On je na kraju i pokazao da je on njegov otac, a Miroslaav je zbog svega toga imao jako puuno problema kod kuće i sa svojom ženom.

Njegov sin uopšte nije hteo neku materijalnu korist, ne želi čak ni njegovo prezime, a jedino je hteo da udovolji majci Mirjani, da ona napokon izađe na svoje. Devon je danas već odrastao muškarac i veoma je uspešan doktor u Americi, ima devojku i sjajan posao, tako da mu pare uopšte nisu potrebne. Oni koji poznaju Devona za njegovu devojku kažu da je ona veoma pametna, sposobna i samouverena osoba te da po tome podseća i na Mirjanu koja je podelila snimak na društvenim mrežama.Njih dvoje danas živve u kaliforniji, a vidi se kako uživaju u društvu kućnog ljubimca. Vaša mišljenja na ovu temu?

Preporučeno