Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo bavimo sa svetskim šou biznisom, kao i temamam okoje su povezane sa možda i najpopularnijim bračnim parom, a to su Šakira i Žerard Pike. Popularna kolumbijska pevačica, te donedavno igrač Barselone su se razveli, i to nakon što ga je Šakira uhvatila u krevetu u njihovoj kući sa drugom ženom. 

Podsećamo, njih dvoje u braku imaju i sina Milana, koji je pripao kolumbijki, a Pike nakon završetka fudbalske karijere, ima razvijen biznis, a ima više kompanija na svoje ime, te je danas i više nego uspešan biznismen. Mnogi mediji u svetu veruju da je njihov razvod namontiran, i da je u stvari samo jedna reklama, sada je upetljana u celu priču i Pikeova majka, čiju lutku veštice Šakira drži na svom balkonu. Međutim, da je situacija i više nego ozbiljna, pokazuje i snimak sa Tvitera, gde su unesene u facu jedna drugoj, a u jednom trenutku Mensaret, Pikeova majka, je drži za usta i govori joj da začepi gubicu.

“Besnim, ali besnim. Zamislite da se neko drzne da vas ovako uhvati za glavu pred svima”, “Ali Pike koji ne reaguje, sramoto muška”, “Šta je ovo ljudi? Odakle vooj ženi pravo da ovako tretira Šakiru? Briga nju i što ljudi gledaju”, “Nedeljama glumi sveticu, a sad je pokazala pravo lice. Sram te bilo Monserat”, “Ko zna koliko dugo je ovo Šakira trpela”, bili su samo neki od komentara ispod samog videa…

Preporučeno