Pre nekoliko godina je folk pevačica Zlata Petrović doživela veliku neprijatnost kada je zbog obnaženih grudi bila izbačena iz takmičenja Zvezde Granda. Zlata je rekla sledeće: “Uvek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u “Grandu”. Digla se prašina kada su pre nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vređao, niti je bio grub i nerpijatan”, rekla je ona.

Kako je rekla uvek su ljudski pričali, a njeno ponašanje moglo da mu se dopada ili da ne dopada, jer nije bilo nikakve zle krvi među njima. Pre je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili možda gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnoj sceni i to sve zna Saša Popović, pričala je pevačica i kako je svoje mišljenej o promenjivim prilikama o šou biznisu. Ali, ono što je posebno interesantno u celoj ovoj prči jeste podatak da su pevačica i Saša Popović, direktor spomenute produkcije, svojevremeno bili u emotivnoj vezi. Oni su bili dve godine supa, a on je tada bio direktor Zama i radio je sa Slatkim grehom.

Oni su se viđali kada su bili u prilici, i to nekako uvek u Novom Sadu. Ona je rekla kako se ovakav čovek više ne rađa, jer je uvek bio jako divan, i pored njega se osećala kao princeza. Kako je rekla muškarci je nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu, ali je on bio vatra. Saša je uvek pripadaoo njenoj energiji, otkrila je ona za medije. Također, otkrila je i zašto se nije udala za njega kada ju je zaprosio. “Tako je moralo da se desi. Zaprosio me je u pogrešno vreme, ništa više. On je bio ličnost koja je najkompletnija. Stojim iza toga da je nenormalno kompletan čovek. Tada sam tek izašla iz braka, da je bilo drugačije, verovatno bih se udala za njega”, rekla je ona.

Preporučeno