Vesna Milanović,poznata široj publici kao  voditeljka Grand i Prve televizija, svojim impresivnim emisijama izaziva divljenje publike. Ona ima talenat da postavlja prava pitanja u pravo vrijeme, što je dovelo do toga da je dobila mnoge ekskluzivne intervjue tokom svoje karijere. Uprkos pažnji koju dobija, Vesna ceni svoju privatnost i trudi se da svoj lični život drži odvojeno od očiju javnosti. Uz uspešnu karijeru, Vesna uživa i u ispunjenom porodičnom životu i održava bliska prijateljstva sa pojedincima iz industrije zabave.

 

 

Njen suprug Boban, koji vodi nekoliko javnih ličnosti, bio je ključna figura u njenom životu i karijeri dugi niz godina. Skladan brak para svedoči o njihovoj posvećenosti da svoju intimnost drže odvojeno od medijskog rada. Vesna godinama održava istu frizuru, za koju smatra da je savršena kombinacija dužine i stila koji joj dobro laska. Ususret novoj sezoni programa koji zajedno sa Draganom Katić vodi na Grand televiziji, Vesna je nedavno unela malu izmenu u izgled, što su svi lepo prihvatili. Ranije imala zlatno-smeđu i razbarušenu frizuru, Vesna je odlučila da pređe u potpuno plavu nijansu, debitujući svoj novi izgled na rođendanskoj zabavi najmlađe ćerke svog prijatelja Ace Pejovića. Uz svoje prepoznatljive šiške, Vesna je dotjerala i razne druge detalje, pa čak i podšišala kosu.

 

 

 

Njena nova frizura svakako je privukla pažnju prisutnih, koji su voditeljku pohvalili zbog smele promene. Vesna sa nestrpljenjem iščekuje početak „Zvezde Granda Special“ i „Alo, halo“ kako bi publici predstavila svoj novi izgled. Veruje se da gledaoci neće ostati ravnodušni na promene, pogotovo što su Vesnin suprug i prijatelji već oduševljeni ishodom.

 

 

Preporučeno