Društvene mreže i internet su postali mesto gde imamo priliku da vidimo sve i svašta, to je mesto gde možemo da vidimo kako žive sve poznate ličnosti sa naših prostora. Svi se oni vole da hvale prkeo svog Instagram profila, a one koje prednjače u tome jesu Jelena Karleuša i Dara Bubamara. Svaki svoj korak one objave na story, tako da u svakom trenutku znamo vrlo dobro gde se nalaze i ko je sa njima u tom trenutku u društvu.

Također, oni svoj javni život nude na društvenim mrežama, tako da neki od njih imaju i problema sa time, kao što je imao pevač darko lazić, kada je danonoćno proganjala učenica Zadruge Miljana Kulić, koja se uspela tako i da proslavi. Tako je ona dobila poziv od Željka Mitrovića da uđe u rijaliti Zadruga, a danas je jedna od najpoznatijih rijaliti igračica koja po sezoni uzima skoro pa 250.000 evra.

Kako ste mogli da pročitate po samom naslovu mi danas pišemo o poznatom glumcu Miljanu Kaliniću, koji se proslavio na televiziji Pink sa emisjom Sve za ljubav. Tada je celi Balkan pratio tu emisiju dok je on bio voditelj, a on je spojio mnogo osoba koje se nisu videle i po 20 godina. Dok je u privatnom životu jako bezgodne naravi, pa je on tako prošle godine zamalo završio u zatvoru, jer se potukao sa jednim košarkašem na utakmici Crvene Zvezde.

Milan je tada rekao, da je njegova najveća podrška supruga Sandra, kojoj se divi kako trpi sve njegove ispade. Na sve to brine se o njihovoj deci, te mu je u svakom trenutku pri ruci, ne smeta mu čak ni što je ona visočija od njega.

Preporučeno