Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo vraćamo u prošlost, i faktički idemo do sredine 90 godina prošloga veka, kada su boj bendovi bili jako popularni u celom svetu. I Bosna i Hercegovina je imala jedan takav, a zvao se seven up, koji je bio jako popularan par godina Jako brzo su se raspali, a mnogi od njih su napustili muziu, osim Din Backovića, koji je nastavio sa solo karijerom. 

Jako je puno dizaop prašine u medijima, svojim ponašanjem i pokazivanjem svojih gej navika, Danas je to normalna stvar, a kada je vide da tada nema mesta za njega na Balkanu, upisao je studij u Itliji, na kojem se zadržao samo dve godine, a nakon toga se preselio u Ameriku, te se skrasio u Holivudu, konkretno u Los Anđelesu. 

Tamo je izgleda pronašao i ljubav svoga života, a njegov profil na Instagramu je pun fotki sa njegovim dečkom, za kojeg će se najverovatnije i oženiti, ili udati?! Sada je Din odlučio a pokerne i modnu liniju torbi, i to sa suprugom Vilom. Inače, njegov otac mu j ejako puno pomogao u karijeri, poznati bosanski političar Zaim Backović. Inače,m njegov suprug je art direktor Vil Firs treći, te su zajedno ušli u ovaj modni projekat. Naime, njih dvojica su ostavarili saradnju sa brendom Namastate iz Lo Anđelesa. “”Eko-futurist. Kad dizajn sretne umetnost. Predivna održiva luksuzna torba za laptope, kupovinu, piknike, poklone i mnogo toga. Danas počinje pretprodaja! Ograničena serija”, napisao je Din

Preporučeno