Naša poznata pevačica Dragana Mirković je sada svojevrmeeno progovorila o detaljima i svog privatnog života, pa je otkrila da je iskrenost u životu puno koštala da plače zbog laži kao i zašto njena deca ne dolaze tako često u Srbiju.

“Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena, posebno prema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti”, ispričala je pevačica i priznala da je u životu najviše povređuje nepravda, pa je onda istakla da često plače. Dodala je kako je laži najviše dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži, i uvek se pita čime je to zaslužila i sa čime je izazvala, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ona je i dalje neko ko se ne želi da menja.

Također, dobila je i pitanje zbog čega njen sin Marko i ćerka Manuelan ne dolaze često u svoju zemlju Srbiju, a pevačica Dragana Mirković je dala sledeći odgovor na to pitanje: ” Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju “, rekla je pevačica Dragana Mirković. Pišite nam vaša mišljenja o pevačici Dragani u komentar ispod.

Preporučeno