Prema medijskim nagađanjima, Miloš Biković i Ivana Malić u studenom očekuju dijete. Popularni glumac jučer se oglasio na svom Instagram profilu kako bi potvrdio radosnu vijest. “Oduševljeni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je bez sumnje najznačajniji trenutak u našim životima”, rekao je Biković. Otkrio je i da se još nisu planirali oglasiti, no paparazzi im nisu ostavili drugog izbora. “Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama. Molimo medije i novinare da poštuju naš izbor i privatnost naših osobnih života. Kada budemo spremni dalje razgovarati o toj temi, javit ćemo vam”, dodao je. . Biković već dugi niz godina radi u Rusiji, često putujući između Beograda i Moskve.

Kada je u glavnom gradu, boravi na Dorćolu, gde su on i Ivana svoj momački dom pretvorili u spokojnu luku ljubavi i spokoja. Kako svjedoče slike na društvenim mrežama, Bikovićeva nastamba ima malo ognjište okićeno ikonama i vintage slikama na zidovima, a prostorom dominiraju svijetle nijanse. Važno je napomenuti da se odlučio za pozamašne prozore i vrata koji se protežu od poda do stropa, dopuštajući dovoljno svjetla u dom. Neizvjesno je hoće li par ostati u ovom domu sa svojim novorođenčetom ili će potražiti novu obiteljsku rezidenciju. Tijekom karantene zbog COVID-19, popularni mladi glumac potražio je utjehu u prirodi i mirnijem okruženju nego što to inače doživljava, navodno je toliko uživao u iskustvu da je želio stvoriti vlastito idilično utočište.

Prema pisanju lokalnih medija, Miloš Biković nedavno je kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje se nalazi oko 40 kilometara od manastira Jovanja u kojem je iguman njegov stariji brat Mihailo. Imanje uključuje više hektara zemlje i staru kuću koja je također dio posjeda. Trenutno Biković užurbano priprema zemljište za izgradnju svog novog doma. Prema pisanju Aloa, Miloš je tokom karantina jedno vrijeme proveo na selu, a posjetio je i brata Mihaila. Period proveden u prirodi daleko od gradske vreve pozitivno je uticao na Miloša i naveo ga da kupi imanje u okolini Valjeva.

Prema izvoru iz novina, njegova namjera je podići kuću u ruralnom području. To je zato što se njegova zemlja nalazi uz samostan, što znači da će biti bliže bratu. Biković je nedavno kupio imanje koje je imalo stariju rezidenciju i vrt. Već je započeo s preliminarnim pripremama za izgradnju nove nastambe, angažirajući više kvalificiranih radnika koji će mu pomoći u rušenju starog objekta. Na istom imanju uskoro će započeti gradnja nove kuće.

Preporučeno