Zvezde Granda su već godinama najpopularnije muzičko takmičenje ali malo ko zna da je njegov idejni tvorac voditelj Žika Jakšić. Tijekom 2003. godine Žika je Saši Popoviću, suosnivaču “Grand produkcije”, predložio koncept televizijskog programa koji bi predstavio glazbene talente u žanru narodne glazbe. Ovaj program je na kraju dobio ime “Zvezde Granda”.

Nakon usuglašavanja s čelnicima “Grand produkcije” novi show program priveden je realizaciji. “Zvezda Granda” je od 2003. godine, sa Žikom Jakšićem kao producentom i urednikom, stekla ogromnu popularnost na prostoru bivše Jugoslavije. U listopadu 2015. Žika Jakšić predvodio je stvaranje novog glazbenog programa Grand produkcije.
Na profilu producenta Zike Jakšića korisnici Instagrama imat će priliku pogledati kako izgleda njegov dom.

S velikom pažnjom i samo u rijetkim prilikama, voditelj i autor emisije “Nikad nije kasno” otvorio je prozor u svoj osobni život kako bi njegovi vjerni pratitelji i šira javnost uvidjeli njegova najskrivenija razmišljanja i iskustva. Trenutno su vidljivi samo zidovi dnevne sobe. Namještaj je prostran i presvučen kožom, dok su zidovi ukrašeni skupocjenim slikama. Dodatno, soba ima ugrađeni televizor i kuhinju koja vrijedi koliko i skroman stan. Međutim, još nema pogleda dalje od zidova.

Dom Žike Jakšića strukturiran je na tri etaže, s posebnim dijelom za njegovu suprugu i sina iz prethodnog braka. Iako se već dugo hvali svojim impresivnim vrtom i bazenom, gledatelji su se tek nedavno imali priliku uvjeriti u razmjere njegovih tvrdnji.Domaćin skupa u kasnim noćnim satima odlučio se na brzinu okupati u bazenu i snimio snimak.Nakon kratkog plivanja u videu, nastavio je opisivati ​​ljepotu kutka koji je izgradio vlastitim rukama i izrazio svoju iskrenu zahvalnost za njega. Mnogi se nadaju da će Žikino društvo u vilu napraviti najnovija djevojka Tijana Mijailović. Osim toga, nadaju se da će njegov sin Andrija, koji je priznati stručnjak za vinarstvo, uskoro dobiti svoju djecu. Dolaskom ovih nasljednika, ponosni djed možda razmišlja i o izgradnji jedinstvenog vodenog parka samo za svoje unuke.

Preporučeno