Kristina Mitrović, široj javnosti poznatija kao kćerka najpopularnijeg čovjeka u Srbiji , Željka Mitrovića ,  svakodnevno na društvenoj mreži “Instagram”, privlači značajnu pažnju za svaki outfit koji objavi. Cijena njenih odjevnih komada često izaziva duge i živahne rasprave među njenim sljedbenicima, a mnogi su šokirani i ne vjeruju u cijene. Kao naslednica “Pinkovog” carstva, njeni modni izbori često nailaze na burne reakcije, tim pre što neke njene odeće vrede i po nekoliko hiljada evra.

 

 

Njene obožavateljice su posebno oduševljene njenim odjevnim komadima koji oduzimaju dah. Ovom prilikom značajnu pažnju privukle su papuče koje je Kristina nosila, uz ostale uočljive detalje. Sudeći po viđenom, čini se da se radi o veoma udobnoj cipeli, jer Kristina često nosi slične modele. Fotografija elegantne nasljednice Mitrović koja uživa u popodnevnim aktivnostima u luksuznim papučama prvobitno je objavljena na “Instagramu. U kasnijem ažuriranju Instagram priče njenog dečka Ilije, vidjeli smo Kristinu u istim papučama koje je prethodno uparila sa ležerniji outfit, tačnije trenerka modne marke “Gucci”, tokom privatne vožnje avionom.Uprkos njihovoj visokoj cijeni zbog izuzetnog kvaliteta, Kristina ima poseban afinitet prema ovim papučama zbog njihove neosporne atraktivnosti.

 

 

Kombinacija boja smeđa i bijela čine ih dovoljno svestranim da se mogu kombinovati sa raznim odjevnim kombinacijama, uključujući haljine, suknje, kratke hlače, pantalone, farmerke, pa čak i trenerke. Iako priča prenosi glamurozni životni stil, ona također naglašava nedavno oživljavanje Kristinine veze s Ilijom. , koji kao da cvjeta svakim danom, a Ilija se prema njihovom odnosu odnosi s najvećom pažnjom i ljubavlju Kristinin raskošan životni stil nije neočekivan, s obzirom da je njen suprug zet Željka i Milice Mitrović, a nasljednik carstvu “Kralja uranijuma”, što ga čini jednim od najmlađih milijardera na svijetu. Kristina prima svakodnevne poklone i ekstravagantna putovanja, uključujući korištenje privatnog aviona. Nadalje, vlasnica je impresivne flote vrhunskih vozila sa ličnim vozačima i obezbjeđenjem.

 

 

Preporučeno