Malo je poznata činjenica da je Filip Živojinović pre Aleksandre Prijović imao ozbiljnu vezu sa Majom Mandžuk, uprkos tome što su mnogi pojedinci željno pratili domaću muzičku i zabavnu scenu. Njihova veza trajala je četiri godine prije nego što se iznenada prekinula, iznenadivši mnoge.

 

 

Iako su se upoznali u Beogradu, na kraju su svoj zajednički život izgradili u Americi, postižući profesionalni uspeh u tom procesu. Međutim, razlozi raskida njihove veze ostali su misterija, a dok je Maja ostala u Americi i stekla nove prijatelje, Filip se vratio u Srbiju. Nedavno je Maja gostovala u emisiji “Premijera vikend specijal” na televiziji Pink. Tokom emisije, iskreno je pričala o svom emotivnom životu tokom tog vremena, otkrivajući više nego ikada ranije u svojoj 23-godišnjoj karijeri.

 

 

Maja je donijela odluku da svoju romantičnu vezu sa Filipom zadrži privatnom, a tome je ostala i nakon što su raskinuli. Ona i dalje cijeni njega kao osobu i želi mu sve najbolje, ali priznaje da su na vrijeme provedeno zajedno u Sjedinjenim Državama uticali zahtjevi njihovih poslova i predstavljali izazove za njihovu vezu. Obožavaoci i posmatrači su spekulisali da su u potrazi za “američkim snom” izgubili jedni druge iz vida. Međutim, čini se da je kraj njihove veze bio izvor olakšanja za oboje. Filip je pronašao sreću sa pevačicom Aleksandrom Prijović, dok je Maja bila verena dva puta, ali tek treba da pronađe stabilan brak.

 

 

 

Maja se u šali poredi sa likom koji tumači Džulija Roberts u filmu “Odbegla nevesta”, navodeći da tek treba da pronađe pravog partnera koji je zaista inspiriše. Uprkos svojim romantičnim avanturama, Maja je zadovoljna svojim trenutnim životom, ali se i dalje pita da li će krenuti stopama Džulije Roberts i konačno ostvariti svoju najveću želju da postane majka. Razlog njene nevoljkosti da prihvati ljubav može se pripisati njenoj nesigurnosti prema njoj. Kako je završila retoričkim pitanjem “ko zna?” Moguće je da sudbina ima različite ishode, a neki pojedinci mogu na kraju svoje sumračne godine provesti bez partnera, ali takva je priroda života.

Preporučeno