Srpska političarka Vesna Pešić nedavno je izazvala ogromnu pometnju javnosti sa svojom kontroverznom izjavom o najvećem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću. Nakon Đokovićeve trijumfalne pobjede na US Openu, Pešić je na društvenoj mreži Twitter objavila šokantnu objavu. “Dosta mi je Đokovića. Osvojio je 24 slema, a na posljednjem mu je jedini protivnik bio Laslo Đere.

 

 

Nije me briga ako dodaju još 25 jer imamo novog igrača, Alcaraza, koji pravi talase. Osim toga, on je primitivna osoba koja mrmlja uz muziku”, napisala je ona. Ovaj komentar šokirao je mnoge, jer je Pešić bio poznat kao obožavatelj Đokovićevog imidža i rada. Očekivano, njena objava izazvala je negodovanje javnosti, što ju je navelo da pojasni svoju izjavu. Vesna Pešić je na Tviteru podelila da je nameravala da izazove reakciju komentarom o Novaku. Srpska političarka Vesna Pešić nedavno je izazvala polemiku svojom izjavom o Novaku Đokoviću, teniseru za kojeg se smatra da je najveći svih vremena.

 

 

 

Nakon impresivne Đokovićeve pobede na US Openu, Pešićeva je na Tviteru izrazila svoje mišljenje, što je izazvalo šok među svojim pratiocima. “Dosta mi je Đokovića. Osvojio je 24 slemova, a na poslednjem mu je jedini protivnik bio Laslo Đere. Nije me briga da li će dodati još 25 jer imamo novog igrača, Alkaraza, koji pravi talase Štaviše, Đoković je primitivna osoba koja mrmlja uz muziku“, napisala je ona. Pešićev komentar je mnoge iznenadio, s obzirom da je bila poznata kao pobornik Đokovićevog imidža i rada. Razumljivo, njena objava izazvala je burne reakcije i razljutila javnost, što ju je navelo da pojasni svoju izjavu. Pešićeva je kasnije na Tviteru podelila da je njena namera bila da svojim komentarom o Novaku izazove reakciju. Izražavajući svoju nepokolebljivu odlučnost, njemački sportista je najavio da je njegova krajnja ambicija da izađe kao pobjednik. Nadalje, naglasio je da se fokusira na jedan po jedan Slam turnir, a da se previše ne bavi konačnim ciljem. Njegova najneobičnija osobina je sposobnost da prilagodi svoj stil igre svakoj situaciji. Kao igrač osnovne linije, napravio je hrabar izbor da servira, voli volej i ide do mreže, što je dovelo do njegove pobede nad Medvedevom. Poznat je po tome što ima rezervni plan za svaku situaciju na koju naiđe, od plana B pa sve do plana Z.

 

 

U intrigantnoj izjavi, Beker je podijelio svoja zapažanja iz saradnje sa Novakom. Ono što se posebno isticalo je Novakovo uporno nezadovoljstvo, čak i nakon osvajanja značajnog turnira. Becker je pokušao da ohrabri Novaka da prihvati i uživa u svom uspjehu, ali je Novak odbio i umjesto toga se fokusirao na analizu svojih mana i težnju ka poboljšanju. Prema Beckeru, Nole posjeduje dvije različite ličnosti – jednu koju prikazuje na terenu, a drugu van njega. Međutim, uprkos ovoj dvojnosti, on je istinski dobrodušan i posvećen obavljanju dobrotvornih akcija, kao što je misija njegove Fondacije da pomaže ugroženoj deci. Osim toga, on je uvijek prvi koji nudi pomoć prijatelju koji se bori. Becker tvrdi da dijele blisku vezu.

Preporučeno