Mi se u nastavku današnjeg vikend članka malo selimo i do Engleske, gde je opet u centruu pažnje niko drugi do kraljica elizabeta. O njoj se itekako uvek može pisati nadugo i naširoko, jer jednostavno mediji sa ostrva jedva čekaju i najmanji signalsa kraljevskih dvora, da bi mogli svojim čitateljima ponuditi neku mini senzaciju.

Tako su nedavno jedva dočekali da Kraljica Elizabeta otvori novi metro u centru Londona, koji je dobio ime po njoj, ali kada je Elizabeta došla do aparata da kupi kartu, shvatila je da kod sebe nema novčanik. odmah joj je priskočio u pomoć i radnik na železnici koji joj je odmah dao iz svog džepa 5 funti, koliko je zapravo i koštala sama karta.

Mediji u Engleskoj su naveliko pisali o ovoj srmaoti, jer žena koja uživa u milijardama funti poreza, nema kod svbe 5 funti? Međutim, današnja tema je njen unuk Princ hari koji je sa suprugom Megan ponovo na meti ostrskih medija. Princ hari je itekako razočaran bio na ovakvu odluku svoje bake, ali je ona njega precrtala još pre dve godine, kada je  on zajedno sa suprugom megan, odselio u Los Anđeles.

Naime, ovih dana je u pripremi i jubilej vladavine kraljice Elizabete, a sama ceremonija će da traje do sutra. njen unuk pošto više nije član porodice, morao je da spava u hotelu, a kraljica ga je ponovo matirala kada je rekla da sama proslava važi samo za zaposlene na dvorcu, kao i članove kraljevske porodice.

Također je jučer pokrenuo i tužbu protiv engleskog Ministarstva Unutrašnjih poslova, koji su mu ukinuli policijsku zaštitu dok je na tlu Engleske, jer de fakto više nije član engleske porodice.

Preporučeno