Društvena mreža tik tok je definitivno zaludela celi svet, i primetno je da su danas apsolutno svi na ovoj društvenoj mreži. Svi nešto snimaju i postavljaju na svoje profile, nadajući se da će postići neku popularnost, a samim time nešto i zaraditi. Na početku tik tok nije uopšte imao tu opciju, ali danas je totalno druga priča, jer konstantno gledamo betlove između tik totkera, a u toku istog idu i giftovi koji su u stvari stvarno novac.

Međutim, na ovoj društvenoj merži ipak možemo da pronađemo neke i korisne stvari, a jednu od takvih stvarnih događaja koji je šokirao sve korisnike ove društvene mreže, donosimo vam u nastavku našeg današnjega članka. Tako je jedan čovek pokušao da testira svoju ženu, pa ju je snimao sa leđa, i pokušao da dokuči koliko će zapravo njegovoj supruzi biti potrebno da shvati da iza nje nije on, nego njegov brat, konkretno njen dever.

Naime, njegova supruga je u tom trenutku prala suđe, a on je bratu naredio da joj dođe sa leđa i da je lagano zagrli, i da vidi koliko će biti potrebno da njegova supruga shvati da nije u pitanju njen suprug, i to na osnovu dodira. Naime, ona je celo vreme prala suđe, ali kada ju je krenuo masirati po ramenima, ona je automatski shvatila da je u pitanju neko drugi:”O, moj Bože – čuje se u objavi dok se ona okreće ka deveru i smeje, a on je pridržava želeći da potvrdi da je po sredi šala. Pogledajte i sami celi ovaj video..

@vinicius_makaylen

♬ original sound – vinicius

 

 

Preporučeno