Mi se u nastavku našeg današnjega članka fokusiramo na porodicu Ilić, Aleksandra i Biljanu koji su definitivno pravi primer za sve bračne parove sa cele estrade. Oni koji možda ne znaju, njih dvoje su u braku još od 1989 godine a nikada se u medijima o njima nije pisalo u negativnom kontekstu. Doduše, nisu davali ni povoda, jer definitivno su uvek imali skladan brak. 

Može se reći da su od samih početaka skladan bračni par, Aca je uvek izgledao i ponašao se kao neko ko odradi koncert i ide kući, što je u stvari i bilo baš tako. Njih dvoje su baš iz svoje ljubavi dobili i sina, koji danas ima 21 godinu, i nema nameru da se pozabavi sa roditeljskim poslom, nego je marljivi student na Pravnom fakultetu, za kojeg mu je ostalo još par ispita da bi ga i završio. 

“Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama preterano eksponira. Muzikalan je, lepo peva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija.” – kazala je svojevremeno Bilja. Također, on donedavno nije imao niti nalog na društvenim mrežama, a tek je nedavno otvorio i svoj nalog na Instagram društvenoj mreži. 

Poznat je kao jako stidan mladić, a njegov prvi stori posvećn je njegovoj majci, na kojoj je kratko napisao da želi srećan rođendan. Inače, slika je iz jednog restorana, gde su proslavili rođendan njegove majke. Vaša mišljenja o njemu?

Preporučeno