Na današnji dan pre tačno 17 godina, preminula je u 60 godini života i kraljica romske muzike Vida Pavlović. Njene pesme su postale antologijske, te su i dan danas jako pevane. Ona je sahranjena u Futogu, a njena kuća u Beogradu i dan danaas privlači jako puno pažnje u domaćim medijima. Njena kuća na Voždovcu je stalno bila sporna, jer se naslednici nikako nisu mogli dogovoriti oko nje.

2019 godine, na žalost u ovoj kući se desilo i ub*stvo. “Tu je bilo više naslednika, godinama već nema nikog. Koliko ja znam, oni su se sporili zbog te imovine. Desilo se i to ubistvo pre nekoliko godina, to su izdavali, koliko se sećam, živeli su neki sezonski radnici. Otkad se to desilo, svi tu kuću zaobilaze u širokom luku. Po kraju se priča da je ukleta.

Trebalo je da se ruši nekoliko puta do sada, ali je to odlagano. Poslednji put u martu, sad najavljuju za leto. Tu će nići zgrada. Verovatno su rešili taj spor, pa su dobili dozvolu. Srpska posla – ispričao nam je stariji gospodin.

Srpski novinari su posetili i njene komšije, koje sa rečima žaljenja pričaju o njenom privatnom životu:”Tužna je Vidina sudbina. Nije sa Stevom imala dece, mnogo je zbog toga patila. Ja sam joj prva komšinica, kao što vidite, živim prekoputa nje. Viđala sam je često, bila je jako prijatna žena. Imala je probleme sa alkoholom i visokim pritiskom, nije vodila računa o sebi, zbog toga je i otišla pre vremena” – prisetila se komšinica Vera. Ostatk priče, možete da pronađete ovde.

Preporučeno