Sanja Marinković na Televiziji Pink, definitivno ima jednu od gledanijih emisija u celoj regiji, a zove se naravno “Magazin IN”. U njoj se svake nedelje pojave jako zanimjivi gosti, a u gro planu su žene, koje govore o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću, a treba li napominjai da su jako popularne? Tako je ove nedelje bilo itekako vatreno, jer je u studiju bila MIlica Dabović, popularna srpska košarkašica koja je uzburkala celokupnu javnost, jer je otvorila nalog na onli fens.

Sve je šokirala kada je rekla da je svakom muškarcu širila noge, a oni su je iskorištavali, uzimali i nju i novac, a zauzvrat nikada nije ništa dobijala. “Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio, te sada drugačije razmišljam”, izjavila je ona.

Međutim, pored nje u studiju su još bile i Neda Ukraden, vesna Vukelić Vendi, kao i Nada Obrić i Rada Manojlović. Međutim, kada je došla na temu priča o vezama sa muškarcima, Vendi je krenula da daje svoje mišljenje, koje je bilo pomalo i čudno, a odmah se oglasila i Neda Ukraden, te je krenulo pravo koškanje. 

“Svako sluša svojim kapacitetom kojim može!” – odbrusila je Vendi, a potom prosula kafu iz šoljice. “Ja nemam kapacitet za ovo! Molim vas, Sanja, jesi li ti nas pozvala na tribinu neku?” – povikala je Nada Obrić. “Vendi, pare! Vendi!” – povikala je Milica.

Preporučeno