U današnjem članku pišemo o domaćim zvezdama koje su u bliskoj ili daljnoj prošlosti imale jako velikih problema sa viškom kilograma. Verujemo da svi znate da je Ana Nikolić imala jedan od najvećih problema kada je u pitanju kilaža, ona nije mogla da stoji na nogama od kilograma, a tada u to vrme je imala oko 122 kilograma. Kada je videla koliko joj to predstavlja problem odmah je uzela stvar u svoje ruke i krenula sa dijetom. Pevačica Ana Nikolić je također imala i operaciju želudca.

Također, tu imamo i pevačicu Sandru Rešić koja je svoju karijeru počela vrlo gojazna, ali je uspela da se oslobodi viška kilograma, a evo i njene dijete. Pevačica Sandra Rešić pre rijalitija Zadruga je kuburila sa viškom kilograma jer nije mogla da živi bez slatkiša i gazirnaih sokova, a danas izgleda znatno drugačije nego ranije.

Ona je pre osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put rešila nešto da preduzme. “Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovjek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lijepo pjevaš, a da tako jezivo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hljeb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vježbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna”, ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

Kako je rekla, pred sami ulazak u sledeću sezonu je imala 50 kilograma i nikad nije bolje izgledala. Najteže joj je bilo bez keksa i mleka, a prema njenim rečima, voli sve što goji. Sada za doručak jede samo parče hleba i kuvano jaje, za ručak meso i salatu, a za večeru kupus salatu i jabuku. Nikada ne jede posle 21 sata, a ako ogladni noću, njeno rešenje je čaša tople vode i jedna jabuka.

Preporučeno