Pevačica Goca Tržan je u svakom slučaju jedna od najpoznatijih na našim prostorima, i na celom Balkanu, a kada je njen privatni životu u pitanju, može se reći da je poprilično buran. Ono što je poznato u javnosti jeste da je ona bila u braku sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila i ćerku, te da njih dvoje nisu ostali u najboljim odnosima nakon razvoda.

Osim toga, ona je posle u Parovima ušao u vezu sa Miljanom Kulić koja je s njim zatrudnjela, pa je tak postao i otac Miljaninog deteta Željka, kojeg Ivan nikako ne viđa, i to govori o njemu kao čoveku. Zatim je na kraju pevačica svoju ljubavnu sreću našla pored muzičara Raše Novakovića, ali ni sa njim ta veza nije bila stalno med i mleko, a o njegovoj aferi i njihovoj svađi je pre nekoliko godina pisao celi region.

Ono što je danas poznata u javnosti jeste da je Rašina ljubavca u zatvotru u Austriji a u pitanju je Teodora Radojčić koja je i sama bila učesnica rijalitija. Ona je osušena nna 4 godine zatovra zato jer je resparčila narkotrik, a javnost je za nju upravo prvi puta sazanla kada je uuhvaćena u hodnicima jednoga hotela u Beogradu, a u ranim jutarnjim satima, upravo sa Gocinim dragim.

Raša je tada svirao na jednoj privatnoj zabavi, pa je došlo do upoznavanja između njega i Teodore, sijevnule su varnice između njih dovje, i na kraju su se prepustile strastima. Mediji iz Srbije su o tom pisali pre nekih pet godina, a Raša je tada sve to negirao. Na kraju su se pojavile i neke sporne fotografije, a sama pevačica nije želela da daje nikakve komentare na celi slučaj, mada su njeni prijatelji izjavljivali da je tada prolazila pravi pakao. Na kraju je ovaj par ipak uspio da sredi sve nesuglasice i još su posle toga imali su i venčanje.

Preporučeno