Duško Tošić i Jelena Karleuša su definitivno jedni od najkontroverznijih bračnih parova, i to ne samo u Srbiji, nego i na celom Balkanu. Jednostavno, u poslednjih 5 godina, njihov brak je isprepleten takvim dramamaa, da je to prosto neviđena stvar. Jelena KArleuša je definitivno ta, koja je uvek dizala prašinu sa svojim silnim aferama.

Svakako da je ona najveća, kada je 2019 se otkrilo da ga je godinu dana varala saa bosanskim fudbalerom, Ognjen Vranješom. Od tada su njihovi odnosi itekako zahladneli, što se najbolje moglo videti po samom Instagramu. Objavljivali su fotke sa decom, ali uvek odvojeno, te nikada više nisu usmnimljeni zajedno.

Od tada je krenula priča, da se i Duško aktivirao, sa raznim srpskim lepoticama, a sve su ih mediji hvatali zajedno. Sada je i oficijelno da se njih dvoje razvode, a iako je vest stara skoro mesec dana, jednostavno, do oficijelnog razvoda braka još uvek nije došlo. Njih dvoje su se itekako voleli, a dok je on hteo sina, Jelena je uvek htela ćerkicu:”Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina.”, izjavio je on pre par godina.

Verujemo da znate da je kupio vilu od piksija na Dedinju, koju je platio 3,5 miliona evra:”Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću” – izjavio je ranije Duško. 

Preporučeno