Peđa Mijatović koji je javnosti poznatiji kao bivši uspješni atletičar tvrdio je da njegova supruga poseduje sve kvalitete koje svaki muškarac može poželeti. Proslavljeni fudbaler je prije više od dvadeset godina prekinuo brak sa Elenom Karaman. Aneta, nekadašnja Milićević, a sada Mijatovićeva, osvojila je srce sportiste. Nakon upoznavanja u Kotoru, par je započeo vezu na daljinu.

 

 

Na kraju su se složili da se službeno obavežu jedno drugom i obznane svoju vječnu ljubav. Razmijenili su zavjete 2000. godine i dobili tri kćerke: Nađu, Ninu i Lolu. Supruga Peđe Mijatovića ostala mu je nepokolebljivo odana iu njegovim najizazovnijim trenucima. Njegove sinove Luku i Andreja, rođene iz prethodnog braka sa Elenom, prigrlila je kao svoje. Štaviše, kada je fudbalerovo najmlađe dete preminulo, ona je postala njegova najveća podrška, pomažući mu da se nosi sa bolom zbog gubitka deteta. Peđa je otvoreno izrazio duboko divljenje svojoj supruzi, opisavši je kao kompletno, lepo i odlično biće. Veličao je njenu snagu, hrabrost i inteligenciju, ističući da ga ona uvijek vodi u pravom smjeru i pomaže mu u donošenju informiranih odluka.

 

 

Peđa je takođe preneo svoju iskrenu zahvalnost za bezuslovno prihvatanje njegove supruge, mana i svega, i njenu brigu punu ljubavi za njihovog bolesnog sina, tretirajući ga kao svog. Peđa i njegova supruga u poslednje vreme su nerazdvojni, retko se viđaju. Čak su jedno drugom bili društvo i na nedavnom 18. rođendanu ćerke muzičara Ace Pejovića, koja im je prirasla srcu. Žurka je održana u prestoničkom hotelu povodom punoletstva njihove voljene Ive. Peđa i Aneta izgledali su elegantno i skladno, obučeni prikladno za ovu priliku. Peđa je obukao klasično crno odelo i belu košulju, dok je Aneta obukla tamni kombinezon koji je istakao njen dekolte. Njena odjeća je izazvala pažnju brojnih modnih publikacija tokom dana.

 

 

Preporučeno