Pozata glumica Dragana Mićalović je ćerka Milice Mićalović, frizerke, i Dragana Mićalovića, poznatog srpskog glumca. Rođena je u Lesovcu 1991.godine.Dragana ima dve starije sestre, Mirjanu i Slobodu, takođe poznate po svojoj glumi. Sestre dele zapanjujuće sličnosti i nadaleko su cenjene kao najlepše glumice u Srbiji. Dragana je tokom detinjstva pevala u horu i često je pratila oca u pozorištu.

 

 

Po završetku školovanja u Srednjoj muzičkoj školi “Stanislav Binički” u Leskovcu, usavršavao je svoje klavirsko umeće. Sa petnaest godina seli se u Beograd. Uprkos tome što nije primljen na Fakultet dramskih umetnosti, nastavio je da se bavi strašću za glumom. Na kraju je 2015. diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije. Četiri godine kasnije počela je da pohađa kurseve kod profesora Hadže Nenada Maričića na privatnom Fakultetu savremene umjetnosti. Trenutno Dragana Mićalović, glumica, živi i radi u Beogradu. Njeno preseljenje u prestonicu Srbije kao mlada bila je katalizator za izgradnju njenog ličnog i profesionalnog života tokom 15 godina. Kuća Dragane Mićalović autentični je odraz njene vlasnice.

 

 

Stan je dizajniran s ciljem udobnosti, sa skromnim i ukusnim bijelim dekorom. Iako vlasnik cijeni njenu privatnost, ona povremeno dijeli poglede iz svog šarmantnog prebivališta. Bijela je dominantna boja, upotpunjena jednostavnim i praktičnim namještajem, kao i prekrasnim dekorativnim elementima koji daju karakter prostoru. Muzički kutak je jedno od njenih omiljenih mesta u kući, gde se često može naći kako svira klavir i pevuši svoje voljene melodije. Šarmantno prebivalište glumice je netaknut, dobro osvijetljen i privlačan prostor koji odiše osjećajem urednosti i udobnosti. Ovdje obično provodi svoje slobodno vrijeme.

 

 

Preporučeno