2013. godina ostaće zauvek urezana u sećanju Snežane Đurišić kao najrazorniji period njenog života. U jednom trenutku, stubovi koje je gradila više od trideset godina srušili su se poput krhke kućice od karata. Pre ove tragedije, živela je bajkovitu romansu sa svojim poznatim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem, veštim harmonikašem.

 

 

Njihova složna zajednica blagoslovila je dvoje dece, Maju i Marka, i zasnovali su dom pun ljubavi u mirnom naselju Jajinci nadomak Beograda. Snežanin susret sa muzičarem dogodio se tokom njene četvrte godine srednje škole. U to vrijeme već je krenula na svoj put u muzičkoj industriji, snimajući pjesme i albume koji su joj donijeli veliki uspjeh. Dok se prisjećala, prisjetila se trenutka kada se naslonio na svoj plavi “sitroen” i zviždao u njenom pravcu. U početku ga je odbacila kao prostodušnu osobu, ali se njen odgovor pretvorio u grubost kada je on još jednom zviždao, zbog čega je tražila objašnjenje za njegove postupke. Uprkos tome što nikada nije imala uobraženu naklonost, ona je otvoreno priznala svoju početnu nepristojnost kada je razmišljala o svom prvom susretu sa muškarcem za koga će se konačno udati 1977. Njihovo je putovanje započelo iskrom veze, evoluirajući u duboku ljubavnu priču koja je kulminirala brakom i poklon dva potomka.

 

 

Međutim, tragedija je zadesila Snežanu Đurišić kada je njen dragi suprug pre deceniju tragično podlegao neočekivanom srčanom zastoju. Preplavljena tugom, Snjeguljica se dugo borila sa ovim razornim gubitkom. Nakon smrti svog supružnika, suočila se s nizom prepreka, zahvaljujući njegovom nasljedniku. Opšte je poznato da je Marko bio sklon alkoholu, zbog čega se njegovo ime više puta pojavilo u rubrici “Crna kronika”. Snežana je u početku pokušala da mu pruži podršku, ali je na kraju nedvosmisleno dala do znanja da ne želi nikakvu vezu sa njim. Snežana Đurišić održava svoje kultne plave kose više od četiri decenije.

Neprekidno je obožavala svoju plavu ličnost, čvrsto se pridržavajući svoje odluke da ofarba svoje nekadašnje brinete od prvog dana kada je napravila transformaciju. Snjeguljica, naprotiv, uvijek istražuje različite opcije i prihvaća raznolikost kada je u pitanju njena dužina kose. Čini se da je sećanje na različite frizure Snežane Đurišić s vremenom sve manje. Samo nekolicina ljudi je se sjeća da je nekada imala kovrdžavu mini kosu, a još manje ju se sjeća s dugim, glatkim repom. Period kada se odlučila za izuzetno kratku kosu većini je daleka uspomena. Nedavno je Instagram nalog posvećen pop muzici vratio na svjetlo dana ovu zaboravljenu eru. Administrator naloga je podelio sliku Snežane sa kratkom kosom, što je izazvalo nalet komentara, navodi se u izveštaju magazina Story.

 

 

Preporučeno