Lepa brena, poznatija kao Fahreta Jahić, pojavila se na Jugoslovenskoj sceni početkom 80 godina prošloga veka kao zamenska pevačica u Slatkom Grehu. Od tada je definitivno sve dobro krenulo po nju, a nakon toga njena karijera je samo išla prema gore. Sreinom 80 godina prošloga veka, postala je i najpopularnija pevačica u bivšoj državi, a sve devojčice su htele da budu jednog dana Lepa brena.

Nakon raspada Slatkog greha, putevi im se razilaze, ali sredinom 90 ponovo se spaja sa Sašom Popovićem, kada su napravili Grand produkciju. To imj edonelo još pokoji milion na računu, a u braku sa Bobom je sve standardno, deca su im otišla od uće, jer se prvo Filip oženio, sa Prijom te je dobio i sina, a i Stefan i Viktor su danas svoji ljudi, te je jedan preselio u Nemačku, dok je najmlađi povremeno u vili na Bežanijskoj kosi.

Sada je i izašla informacija da Brena i Boba podaju vilu na Bežanijskoj kosi, jer im je prevelika za njih dvoje. kako kruže priče po Beogradu zacenile su je oko 2 miliona evra. “Naši momci su već odrasli, rade svoje poslove. Bili su u kući gde smo živjeli svi zajedno, a sada su ti njegovi apartmani prazni, samo se čiste od prašine i sređuju. Ja bih volela da izađem iz te kuće jer me svaka od tih soba podseća na njih i napravim neku manju kuću, jer je ova zaista prevelika” – rekla je Brena.

Preporučeno