Danas donosimo jednu priču koja se pojavila na društvenim mrežama 2019 godine, a u pitanju je bizarna ispovest jedne žene čija je priča i dalje ne prestaje da šokira javnost. Naime, ona je ostala bez muža a nakon njegove smrti, njen svekar ju je zaprosio. Ona je njega prvo odbila, a zatim je pristala iz interesa da se uda za njega, međutim to nije bilo sve.

Ona se udala za svog svekra, rođenog oca od njenog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali su se desile neke neplanirane stvari. Kada je njen muž napustio ovaj svet pre pet godina ostala je sama sa svojim sinom od 4 godine. Nije imala nikog osim njih, a bilo joj je mnogo teško, plašila se budućnosti, odrastanja dece i obaveza. Zatim je prošle godine njen svekar njoj ponudio da se uda za njega, s obzirom da je svekrva umrla godinu dana nakon njenog muža. Tada se osećala odvartno kada joj je rekao da se uda, ali joj je onda objasnio da je to sve za njeno dobro, da će joj ostati njegova penzija, i da će na taj način da reši svoju budućnost.

Inače, on ima nemačku penziju i to jako dobro, a mesec dana se lomila, razmišljala i na kraju je pristala. Sve je bilo u redu kada je njihov odnos u pitanju, pre mesec dana su prvi put prešli granicu njihovog odnosa, svekar i snaja. Iako su se venčali oni nisu imali odnose, jer njihov brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno tako je sve bilo do pre nekih mesec dana. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučeno