Jako puno puta smo do sada pisali o tome kako neke slavne osobe itekako imaju velikih porodičnih problema, ao kojima uopšte ne pričaju. Jako je tužno kada imamo svetski poznate zvezde u bilo kojem segmentu umetnosti a da nemaju skoro nikakvih odnosa sa svojom decom. Takav je primera radi u Srbiji popularni pevač Ljuba Aličić, koji donedavno nije razgovarao sa svojim sinom iz prvoga braka. Sasvim slučajno ih je sudbina spojila na jednom koncertu u Vranju i tada su napokon po prvi puta popričali, snimili ssu i duet zajedno, a danas su napokon napravili odnos kakav treba da bude kod sina i oca.

Mi danas opet govorimo o Ivi Štrljiću popularnom glumcu, o kojem smo pisali sličan članak pre par dana, a njegova sudbina sa njegovom ćerkom je jako neobična. Naime, njih dvoje je rat razdvojio, jer je ona sa majkom završila u Hrvatskoj, a on je ostao u Srbiji, i od tada gube svaki mogući kontakt. Jako je tužno da se njegova ćerka koja danas ima 28 godina bavi glumom, a nikada nije dobila neki konkretan savet od oca kojem je to primarni posao. Kako Hrvatski mediji pišu, njegova bivša supruga Slavica je glavni razlog zašto on danas nema dobre odnose sa svojom čerkom.

Fran je njegov sin, koji ima u novom braku i koji mu je centar sveta, dok svoje dvoje dece sa Salvicom skoro da i ne pominje. Daša je njegova današnja supruga, a kako sa druge strane navode srpski insajderi, ona itekako ne voli Ivu njegovu ćerku iz prvog braka, i ona je glavni razlog zašto su njih dvoje toliko udaljeni.

Preporučeno