Domaća etsrad a je u poslednje vreme itekako protkana sa svim i svačim, samo ne sa novim pesmama i filmovima. Međutim, Balkanska publika to jednostavno obožava kada se dešavaju afere u svetu poznatih, a jedan od onih koji itekako preživljava kalvariju u poslednje vreme jeste i popularni srpski pevač Miroslav Ilić. Verujemo da svi znate, kako u poslednje dbe godone on sa bivšom devojkom Mirjanom je u sudskom sporu oko priznavanja njenog sina Devna, za kojeg smatra da je sin upravo od Ilića.

On uporno nije hteo da prizna da je on otac ovog mladića, ali su slike iz njihove mladosti dok je Mirkjana bila u drugom stanju zajedno sa Miroslavom, govorile protiv njega. Čak se na jednom od suđenja pojavila i Lepa brena kao svedok, a pre par dana je doneta i konačna odluka, nakon što je urađena DNK analiza,a to je da je Miroslav Ilić stvarno otac Devina, Mirjaninog sina.

Sve je to ostavilo jaako puno posledica i na njegocv današnji privatni život, gde njegova supruga jednostavno ne želi daprihvati opciju da je Miroslav napravio dete drugoj ženi, dok j ejoš uvek bio u vezi sa njom, odnosno bili su zaručeni u to vreme. “Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac, i to definitivno nisam ja. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina”, ovako je on jasno rekao.

Preporučeno