Vladimir Vuksanović, koji je široj javnosti poznat kao istaknuti model, svojevremeno je širom Srbije bio poznat kao harizmatični neženja i uspešan zavodnik koji je osvojio čak i slavnu pevačicu Cecu. Međutim, nakon što je prekinuo veridbu sa Natašom Bekvalac, brzo se zaljubio u Dahianu, zadivljujuću ženu iz Dominikanske Republike. Par nije oklevao da se venča i  dobili su dvoje dece: Valentina i Teodora. Čini se da Vlada uživa u svom bračnom životu, često na društvenim mrežama deli slike svoje porodice i svoje prelepe supruge, koju od milja naziva boginjom.

 

 

Mnogi se mogu zapitati zašto ne? Uprkos grižnji savjesti iz prethodne veze, čini se da je Vladimir Vuksanović konačno pronašao pravu sreću sa Dahianom. Vuk Kostić je među najtalentovanijim glumcima nove generacije na srpskoj glumačkoj sceni. Njegova izuzetna sposobnost da prikaže različite likove sa potpunom autentičnošću donijela mu je veliku pažnju. Njegova predanost glumačkoj umjetnosti je nepokolebljiva, a njegov šarm je neosporan. Njegova strast prema umetnosti ne čudi, s obzirom da je njegov otac, Mihajlo Kostić Pljaka, poznati zanatlija koji je svoje umeće preneo na Vuka. Vukov prodor u industriju zabave započeo je još u detinjstvu, gde je brusio svoj zanat kroz nastupe u pozorištu i na televiziji. Njegova revolucionarna uloga došla je u proslavljenom filmu “Rane” 1998. godine, i od tada je nastavio da skuplja niz uspješnih uloga, učeći usput od najboljih u industriji. Otac te teme je Mihajlo Pljaka Kostić, poznati jugoslovenski glumac. Ostavio je u naslijeđe veliki uspjeh, odigravši brojne nezaboravne uloge kojih se mnogi rado sjećaju. O njegovom uglednom ugledu svedoče dve ulice u Beogradu koje nose njegovo ime: Pljakina u Zemunu i Mihajla Pljake Kostića na Zvezdari.

 

 

Rođen u Prokuplju 21. novembra 1933. godine, Pljaka je bio član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Glumio je u predstavi Žan Pol Sartra “Prljave ruke” uz Ljubu Tadića, koja je postala kultni klasik. Pljakina filmska karijera započela je 1957. godine ulogom trafika u “Subotom uveče”, a završila portretom Milutina Nedića u seriji “General Milan Nedić” 1999. godine. Među njegovim zapaženim nastupima, Pljakina uloga Pavla u filmu “The Povratak nenapisanog“, koji je snimljen prema filmu „Ljubičice“, ističe se kao neizbrisiv trag u industriji zabave. Nadalje, bio je šef obezbjeđenja poznate televizijske serije “Siva kuća”, a sarađivao je i u nadaleko popularnoj emisiji “Srećni ljudi”.

 

 

 

U posebnoj sceni u kojoj Vukašin Golubović i Neca tragaju za izgubljenim psom Simom, Pljak je pokazao izuzetnu predstavu kao šef kafilerije, iako su njegov trud mnogi zanemarili. Pojedinci koji su lično poznavali Pljaka često primjećuju da njegov sin Vuk zapanjujuće liči na njega, posebno po fizičkom izgledu. Značajno je da se drugi Pljakov sin Nestor odlučio da ne nastavi karijeru u javnoj službi, za razliku od svog oca.

Preporučeno