Ljiljana Blagojević je bila jedna od najistaknutijih glumica. Međutim , ona se povukla iz glumačkog svijeta i karijeru je stavla u drugi plan i sada uzima zasluženi odmor i uživa u odmoru. Njena kolekcija kupaćih kostima je u skladu sa najnovijim modnim trendovima. Jedna od Ljiljinih omiljenih zabava su putovanja, kako je jednom rekla. Oseća se srećnom što ima mali krug od pet ili šest bliskih prijatelja sa kojima može da deli svoja interesovanja. Čim shvati da nema predstojećih profesionalnih obaveza, počinje da organizuje svoju sledeću uzbudljivu avanturu.

 

 

Završetkom letnje sezone Ljilja je zaključila da se u Beograd neće vraćati sa primorja. Tokom ljeta na svom Instagram nalogu dijelila je slike lokacija koje je posjetila. U jednoj objavi je Ljiljana Blagojević u kupaćem kostimu koji je privukao pažnju na raznim društvenim mrežama. Reakcija javnosti na glumičino odijevanje za plažu bila je nadaleko pozitivna, jer se u dijelu komentara na fotografijama koje je velikodušno podijelila našlo nekoliko negativnih komentara. Svima je bilo evidentno da joj je osunčana koža dala mlađi i zadovoljniji izgled. Ljilja je ranije na plaži radije nosila crni kupaći kostim sa motom “crno da se stopi”, ali je ove godine napravila hrabar korak odlučivši se za nešto svetliji dizajn. Iako su na fotografiji vidljive samo naramenice, može se zaključiti da je kupaći kostim prvenstveno roze sa zamršenim akcentima crvene i zlatne boje.

 

 

Dok mnoge zanima kakva je reakcija supruga Siniše Kovačevića na novopronađenu slobodu njegove supruge na Instagramu, sigurno je da je svesrdno podržavaju ćerka Kalina i unuke Miona i Anika. Uprkos dubokoj čežnji za bakinim prisustvom, unuci se tješe njenom srećom i željno je podržavaju kad god izrazi želju da putuje. Njihova baka je izuzetno ponosna na svoju porodicu i trudi se da prioritet provodi vrijeme s njima. Poziva ih u svoj dom, koji se nalazi u srcu grada, i velikodušno sa njima dijeli svoju mudrost. Nadalje, ona ih vodi u pozorište, što dodatno jača njihove porodične veze.

 

 

Preporučeno