Zdravko Čolić je definitivno čovek i pevač koji je uradio za svoej karijere sv što je trebao da uradi. Sjajna karijera je iza njega, a nikada nije bio umešan niti u jedan skandal, a uvek se držao po strani, i zato je izgradio takvo ime da je poželjan od Vardara pa sve do Triglava. 

Jednostavno, bez obzira, gde god da dođe, Čola može da napuni bilo koju dvoranu ili stadion, i to bez obzira na cenu karte. Živi povučenim životom sa suprugom Sanjom, ima dve ćerke koje se više promovišu po društvenim mrežama, od njega samoga. Nedavno je bio u epicentru srpske javnosti, kada je dobio poziv od porodice Đoković da peva na svadbi Đorđe Đokovića. 

Međutim, Čola je imao jako visoke prohteve, posebnu binu na kojoj će pevati, poseban smeštaj za sebe i muzičare, kao ni to da nema naručivanja pesama te slikanja sa njim, Iako je baš velika zvezda, Đokovići su smatrali da je to preteran i zahtev, tako da su mu se zahvalili na ponudi i samom odgovoru, a na njegovo mesto došao je Sergej Ćetković. 

Međutim, ako želite dovesti Čolu da peva, morate unapred da pripremite 50.000 evra, a sada je na svom Instagram nalogu najavio i nekoliko koncerata koji slede ako skoro. Pored Nove godine, za koju još uvek nije rekao koliko će da košta, on ima zakazane koncerte u Holandiji, Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, a ljudi ga s nestrpljenjem čekaju. Na svom instagram profilu Čola je postavio video zapis preko kojeg se obraća svojoj publici, te je najavio prvi koncert u nizu koji sledi, a to je 8 oktobar i to u glavnom gradu Austrije-Bečzu.

Preporučeno