Kako je krenuo rat u Ukrajini stvari u celom svetu su se itekako promenile i okrenule bukvalno naglavačke. Jednostavno u svim sferama života su primetne ogromne razlike, a obične ljude definitivno najviše bole poskupljenja koja su otišla u nebesa. Zato je običan narod iz Ukrajine poprilično sve osvo oseti, a do sada impresivno u negativnom kontekstu deluje informacija da je do sada preko 3 miliona ljudi izbeglo iz ove zemlje.

Do sda smo imali jako puno neobičnih situacija p opitanju izbeglica, koje su se raštrkale širom Evrope., Najprepoznatljivija je ona priča, koja nam je pre par dana došla iz Velike Britanije, gde je izvesna tamara Kravčuk dobila smeštaj u jednoj porodici, a onda je u roku od 15 dana čovek ostavio i ženu i dvoje dece zbog Tamare, te se sa njom odselio kroz mesec dana kroz svoje majke. Jako veliki procenat njih je završilo u prijateljskoj Srbiji i Crnoj Gori, a sada jedna jako zanimljiva priča o jednoj grupi izbeglih iz ove zemlje.

Sada se oglasio i Petar Radović, koji j erekao da ima jako dobar biznis za njih, jer su njihovi muževi ostali u Ukrajini da se bore, a neko mora otići po dragocenosti u ovu zemlju, a najviše se traže auta da se dovuku. Naime, on je pre par dana jednoj imućnoj Ukrajinki otišao do Kijeva i dovukao njen skupoceni džip, a ona mu je platila za ovaj posao skoro 20.000 evra, jer jednostavno je navikla da živi na visokoj nozi. On je izjavio da na ganicama nemaju nikakvih problema p oovom pitanju. 

Preporučeno