“Kakva ti je žena, takav ti je život” je predstava sa kojom se Dragan Marinković Maca ovih dana ponovo obilazi celu regiju. Jednostavno koliko god da je puta odigra, uvek imamo osoba koje je nikada nisu videle, a Macin šarm je uvek dobro došao. Tako se on sada nalazi na mini turneji po Bosni i Hercegovini ponovo sa ovom predstavom:

“Moram reći da je pretpremijera predstave prošla savršeno, komentari i reakcije publike su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Ali, to je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih uglova, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo”, kazao je Marinković.

Kao što je poznato on je oženjen i to po treći pta, supruga se zove jovana, a sa njom je dobio nedavno i ćerku:” Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život” – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”. Sada se pojavila i fotka mace iz njegove mladosti. 

 

Preporučeno