Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su definitivno jedan od najpoznatijih parova na balkanskoj estradi. NJih dvoje su verovali ili ne pre par dana proslavili i 4 godine svoga sretnog braka. Naime, u poslednjih godinu dana jako veliki broj medija u Srbiji je pisao o njihovim čestim svađama, pa je čak u jednom periodu bilo priče i da će se razvesti, što je izgleda bilo samo veliko medijsko nagađanje.

Čak su mediji uveliko pričali i pisali o tome kako se Prija i Brena nikako ne vole, a d su na ratnoj nozi. Međutim, pre mesec dana je izašla i par njihovih slika i fotki sa Instagram, gde su njih dve u Majamiju, nasmejane i ispijaju koktele. Samim time su bacile rukavicu u lice svim onim koji su pisali kontra njih dve, a u stvari se jako dobro slažu, bez obzira što su snaja i svekrva. FGilip i Aleksandra Prijović su u svojoj ljubavi dobile i krasnog sina, koji je dobio ime Aleksandar, a on je nedavno proslavio i svoj 2 rođendan.

Da bi stavile tačku na tračeve i napise u medijima ovaj put su se potrudile i Filipova majka Zorica Nakić ali i njegova maćeha zajedno slikale, te im čestitale sretnu godišnjicu braka. Inače malo ko je i znao da Filip nije Brenin biološki sin sve do njegovog venčanja sa Prijom i tada se puno pisalo o njegovoj majci Slavici, koja se odmah nakon razvoda preselila u Ameriku. Tamo je pronašla novu ljubav svog života., i dan danas živi i radi u Americi.

Preporučeno