Populatna pjevačica Milica Todorović je u posljednje vrijeme bila predmet medijske pažnje, a sve to  zbog vijesti  o njenoj nagloj porasti tjelesne težine. Pjevačica se već neko vrijeme bori sa viškom kilograma, doživljava fluktuacije u težini, ali i pokazuje sposobnost da smrša i zadrži poželjan izgled. Mnogi su primetili ironiju u naslovima poput “Milica Todorović dobija na težini” koji kruže dok je bila u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem.

 

 

Neki su se pitali kako je Paunović, koji je ujedno i njen partner i stručnjak za fitnes, nije uspio da je motiviše da vežba i brine o svom izgledu. Par je na kraju prekinuo svoju vezu, što može ukazivati ​​na to da ona već neko vrijeme nije išla dobro. Ovo bi takođe moglo da objasni pevačičine nedavne prehrambene navike i fluktuacije u težini. Jedan od njenih najvećih atributa je njena prilagodljivost i njen istančan osjećaj kada je potrebno dati prednost svom izgledu.

 

 

U tim trenucima posvećuje se svom stilu, prepoznajući vrijednost prikrivanja viška kilograma. Sinoć je ovu filozofiju sprovela u delo na rođendanskoj proslavi svog prijatelja Dušana Lazića Laze, renomiranog šminkera. Obukla je elegantan crni kombinezon sa pantalonama širokih nogavica i otkrivenim ramenima, strateški prikrivajući sve nesavršenosti i naglašavajući njenu figuru. Bez obzira na broj na ljestvici ili modne izbore ove poznate pjevačice, njena trajna ljepota i harizma ostaju nesalomivi.Milica je jedna od rijetkih pjevačica koja je svoju zavinu karijeru izgradila isključivo na svom prelijepom glasu. Nikada nije bila dijelom skandala , niti se za nju pisalo u tom smislu , već su novinari uvijek imali samo lijepe riječi za ovu harizmatičnu plavušu.

 

 

Preporučeno