Poznao je da je popularna pjevačicaCeca Ražnatović , producirala mnoge pesme na top listama kao što su “Trepni”, “Idi dok si mlad” i “Doktor”. Trenutno je u braku sa Arkanom Ražnatovićem i ima dvoje potomaka, Anastasiju Ražnatović i Veljka Ražnatovića, od kojih je drugi borac. Njen nastup na stadionu Ušće bio je rekordan uspeh, a njen život je bio predmet mnogih radoznalosti.

 

 

Opšte je poznato da ona vodi život u luksuzu i raskoši, a njeno primarno prebivalište se nalazi u ulici Ljutice Bogdana. Takođe, Svetlana Ceca Ražnatović poseduje vilu u savremenom gradu skulptura Aja Napa i stan koji se nalazi u Bečićima, koji se nalazi u blizini poznatog hotela. Uprkos činjenici da često odlazi na odmor na Kipar, njeni rođaci rijetko posjećuju njeno crnogorsko prebivalište. Prema njihovoj aktivnosti na Instagramu, čini se da porodica rijetko provodi vrijeme u svom stanu u Crnoj Gori. Anastasija, koja je ranije često posećivala stan, izgleda da je prestala da boravi u njemu nakon što je ušla u emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom, za koga se nedavno udala. Profil mlade pevačice prikazuje niz fotografija i video zapisa snimljenih u stanu koji se nalazi blizu okeana, lokaciji koju je prethodno posjetila zajedno sa svojim vršnjacima.

 

 

Stan u vlasništvu Cece krasi minimalistički dekor sa nameštajem u prigušenim tonovima. Prednji dio stana ima visoke prozore, nizak strop i pod od mramora. Prostrana dnevna soba je Anastasijino omiljeno mesto za snimanje selfija. Sa udobnom ugaonom sofom i elegantnim kaučem, savršeno je mjesto za opuštanje dok gledate TV. Nejasno je zašto pevačica retko posećuje ovo imanje, jer je prošlo dosta vremena od kada je poslednji put viđena.

 

 

Preporučeno