Za nastavak današnjega članka, donosimo vam i dnevnu dozu porodice Đoković, koja je svakako u ovo doba godine i više nego aktivna. Naime, u odnosu na prošlu godinu, Novak će sa velikom olakšicom da otputuje u Australiju, i neće imati problema kao prošle godine. Naime, Australijska Vlada je ukinula od pre dva meseca svoju odluku, da u najudaljeniji kontinent na svetu ne mogu posetiti nevakcinisani. 

Samim time. Novak Đokovi će da ima veliku priliku da se izjednači sa Rafa Nadalom po broju osvojenih Grand slem titula. Podsećamo, španac ima 22, Novj 21, a Federer koji je otišao u penziju je na 20 Grand slem titula. Celi svet je podeljen na njih dvojicu, mada ćemo se složiti da će proći jako puno godina pre nego što se pojavi iole blizu kvalitetni teniseri kao njih trojica. 

Jelana i Novak su proteklih par dana proveli u relaksirajućem tonu, jer su bili u Dohi na finalu Svetskog prbvenstva u fudbalu. Verujemo da ste do sada videli i fotke Novaka sa Zlatanom u vip loži, gde su se družili sa vlasnikom Pariz Sen Žermena, inače katarskim milijarderom. Jelena nije bila zainteresovana za utakmice, pa je slobodno vreme provodila po šopinzima. 

Mnogi kažui da između njih ne vlada jako dobra atmosfera, a verujemo kako joj nije bilo svejedno kada je videla sa kime se sve Novak slikao na samom finalu u Dohi. Naime, on je celu večer proveo u društvu turske glumice Zejnep Utku, sa kojom je čak nakon finala otišao i na večeru, a ona je fotku podelila na svom Instagram profilu. 

Preporučeno