Prekid ljubavne veze Milice Pavlović sa mladim sportistom Nikolasom Saveljićem izazvao joj je veliku pažnju medija i javnosti. Uprkos tome što je sada sama, Milicu često pitaju o njenom romantičnom životu, što može biti pomalo mučno. Međutim, ona uvijek odgovara pristojno, čak i kada pitanja prelaze granicu prikladnosti. Milica je iskusna izvođačica koja se snalazi u raznim situacijama na sceni.

 

 

Ipak, novinare i javnost i dalje zanima njen ljubavni život, iako ona insistira da trenutno nije u vezi i da nema dečka. Nije neuobičajeno da poznate ličnosti budu predmet ovakvih spekulacija i interesovanja javnosti u svom privatnom životu, a razumljivo je da se Milica pita o statusu u vezi. Čini se da popularna folk muzičarka, koja bi uskoro trebalo da nastupi u Areni, trenutno nije zainteresovana za romantične veze koje bi eventualno mogle da ometaju njeno profesionalno bavljenje. Prioritet joj je nesumnjivo karijera i ispunjavanje profesionalnih obaveza. Milica ističe da je njen trenutni naglasak na izvođenju izvanrednog nastupa, kako je reklamirana svojoj publici. Štaviše, ona peva svakog vikenda i posebno uživa nastupajući na korporativnim događajima, kao što je njena nedavna, izvanredna izvedba.

 

 

Njena posvećenost profesiji i profesionalnost je jasno vidljiva. Milica Pavlović se nedavno pojavila na promociji brenda gde su njene numere izazvale uzbuđenje kod publike. Vrhunac događaja dogodio se kada joj se na bini pridružio šarmantni gospodin i uhvatio je za ruku. Ova pojava je vjerovatno pojačala radoznalost i glasine o njenim romantičnim poduhvatima. Njih dvoje su se tagovali u objavama na Instagramu, otkrivajući da je Stanoje Budimkić, mladi umetnik, zapravo Miličin dečko. Ovaj čin na društvenim mrežama možda je bio potaknut dodatnim komentarima i nagađanjima oko njihove veze.

 

 

Preporučeno