Tanja Bošković je popularna srpska glumica, koja se pomalo primirila u poslednjih godinu dana a razlog je taj, što joj se sin oženio, pa je sada konstantno u tom fazonu. Naime, njen sin se oženio za devojku koja se zove Katarina, žive u americi, tako da je ona u poslednjih godinu dana već dva puta išla kod sina, jer jednostavno ne može da podnese da je tako daleko od nje.

Inače, ako niste upoznati, sina Đorđa je dobila sa Dejanom Karaklajićem. “Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla „dobro“. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit’ manje žene nit’ veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu – rekla je ranije glumica u intervjuu za “Story”

Inače, sin Đorđe ima veze sa medicinom, ali u dalekoj Americi nije mogao tako brzo da nađe posao u struci. “Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu.”, naveo je za srpske medije njegov otac Đorđe.

Preporučeno