Ljubavni život Jovana Memedovića bio je predmet javnih spekulacija , a sve je krenulo od njegovog razvoda od svoje dugogodišnje supruge i majke njegove dece Mirjane. Nedavno je došlo do porasta interesovanja za njegov romantični život nakon svadbene proslave njegove ćerke Maše, koja se dogodila tokom vikenda. Mnogi su znatiželjni da li će Jovan Memedović svijetu otkriti svoju novu partnericu.

 

 

Tokom svadbenog slavlja, Jovan Memedović je viđen sa prelepom plavušom po imenu Snežana Stojković, koja je popularna voditeljka. To je mnoge navelo da poveruju da je ona njegova nova devojka. Sudeći po slikama koje je Snežana objavila na svom Instagramu, izgleda da su Jovan Memedović i Snežana u bliskoj vezi. Uprkos prisustvu njegove bivše supruge, njih dvoje su izgledalo dobro raspoloženi dok su zajedno plesali i uživali na plesnom podiju. Podelivši fotografiju sa Jovanom, nastavila je da piše: “Kakva zaista izuzetna zabava!” Jovan i Snežana su se pre ovog događaja dovodili u vezu u medijima nakon što se pojavila slika na kojoj njih dvoje večeraju sa Mirjanom Bobić Mojsilović u restoranu. Uprkos tome, nijedan od njih nije dao nikakvu javnu izjavu u vezi sa tim, što je samo pojačalo spekulacije.

 

 

Prema pisanju lokalnih medija, Snežana ima iskustvo u fudbalu, ali je od tada postala veoma uspešna u marketinškoj i proizvodnoj industriji. Sa Memedovićem često sarađuje na raznim projektima, a takođe je i producent emisije “All Natural” na kojoj radi već nekoliko godina. Tek treba da se utvrdi da li su njih dvoje samo dobri prijatelji i kolege, ili između njih postoji nešto više. Do tada možemo samo da nagađamo da li je ona nova Jovanova romantična partnerka.

 

 

Preporučeno