Popularna pjevačica Ana Bekuta već duže vreme ima želju da smrša. Međutim, zbog svog zahtjevnog radnog rasporeda, do nedavno nije mogla dati prioritet ovom cilju. Sa početkom nove sezone “Zvezda Granda”, Ana se obavezala da će biti disciplinovanija. Tim stručnjaka, koji se sastoji od nutricionista i trenera, pomaže joj da postigne svoje ciljeve mršavljenja.

 

 

Anina ishrana je prilagođena njenom tipu tela i analizi. Vjeruje se da hrana uključena u njen plan obroka pozitivno djeluje na svakoga ko se toga pridržava. Anina ishrana je akcenat na konzumaciji voća i povrća, a pet obroka joj se svakodnevno dostavlja kući na Vračar, uključujući doručak, ručak, užinu i večeru. Sadržaj i porcije svakog obroka su regulirani kako bi se osigurao dosljedan unos. Ana već pet dana prati svoju ishranu, a nedavno je pratiocima na Instagramu objavila novosti o svom napretku. Podijelila je fotografiju svoje kartice za obrok, na kojoj je detaljan kompletan sadržaj njenih obroka. Za početak dana konzumira se mješavina ulja origana i plave spiruline. Jutarnji obrok uključuje porciju kaše koja se sastoji od ovsenih pahuljica i kokosovog mlijeka, prelivena kriškama narandže i komadićima tamne čokolade.

 

 

Petog dana, Ana je dobila hranljiv ručak koji se sastojao od potapa od povrća, ćufte od oslića sa brokolijem i vitaminom bogate salate prelivene crnim susamom, sve servirano u jestivoj korpi napravljenoj od jabuke. Za užinu možete uživati ​​u mješavini čokolade i jestivih latica ruže. Za večeru, ukusna opcija su tikvice punjene kombinacijom kinoe i bademovog povrća. Pevačica je postavila cilj da za manje od tri meseca smrša preko 15 kilograma. Ostaje odlučna i optimistična u postizanju svojih željenih rezultata i pokazuje uporan stav prema svom putu mršavljenja. Ostaje da se vidi da li će uspeti u svom naumu ili ne.

 

 

Preporučeno